Naše HRUŠKOVICE je vyrobena z odrůd hrušek Boscova lahvice, Konference a Williamsova. Zdrojem plodů pro tento destilát byla Polabská nížina na Litoměřicku a okolí Děčína. Hrušky jsme ručně odstopkovali, podrtili, nechali řádně prokvasit a výsledkem je čistý jemný hruškový destilát, který navíc zrál několik měsíců v dubovém sudu, získal nejen zlatavou barvu, ale i nezaměnitelnou chuť a vůni po dubovém dřevě.
Od 13.5.2020 je naše HRUŠKOVICE držitelem značky ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO regionální produkt.
Bez použití umělých barviv, aromat a dochucovadel.
Doporučujeme skladovat a konzumovat při teplotě okolo 18 °C. Při teplotách pod cca 8 °C dojde k mírnému zakalení z důvodu vysrážení aromatických olejů, proto nedávejte do lednice nebo snad do mrazáku. Zbytečně se ochuzujete o její vůni a chuť.